Spørgsmål? Kontakt os: 4918 4444

Design, der er en catwalk værdig

Vi kalder det "meningsfuld skønhed". Den nye Alfa Romeo Giulia osser af stil med en mekanik og finish, der bringer varme følelser frem fra første øjekast. Der er ingen drama i dens design, alligevel er alle designvalg dramatiske for en ægte alfist med forkærlighed til dette legendariske italienske bilmærke. Den nye Giulia bringer den essentielle Alfa Romeo ånd tilbage, der vil gøre den til en klassiker. 

 

Udover sin ekstreme balanceevne, kraftige motor og unikke tekniske løsninger er Giulia en ægte italiensk designperle og dermed tro mod Alfa Romeo mærket, som altid har været eksponent for kombinationen af smuk æstetik og høj køreglæde.

 

Her svigter den nye Alfa Romeo Giulia ikke. I sin skikkelse vækker den nye Giulia minder om den klassiske Alfa Romeo stil, men med ny teknologi og designmæssig innovation er den smukkere end nogensinde: Med en overfladefinish blandt de bedste er den nye Alfa Romeo Giulia nærmest statueagtig i sit udtryk og kan minde om et af de store kattedyr i fuldt firspring. Og det samme udtryk går igen indvendigt. Alting her er designet i rene linjer kun med plads til det mest essentielle, og alting er designet med føreren som udgangspunkt.

 

 

Det gør det ikke kun til en fornøjelse at køre bilen, men også at se på den og sidde i den. Dels på grund af sit nye interiør, dels på grund af sin brugervenlighed, udtrykt blandt andet i sin placering af startknappen, som i den nye Alfa Romeo Giulia sidder i rattet som på en Formel 1-racer. Og der er også gode nyheder for lyd- og underholdningsentusiasterne med de seneste Infotainment-systemer og mulighed for et special designet Harman Kardon Sound Theatre lydanlæg med 14 højtalere. Det er ikke kun en fornøjelse at køre den nye Giulia – det er også en nydelse at være passager.

 

 

Den italienske tilgang til design kombinerer enkelthed, kvalitet i valg af materialer og passioneret håndarbejde, der fremhæves ved den omfattende brug af aluminium, træ, læder og præcise syninger. Denne luksuriøse tilgang til detajler og finish skaber en kabine med en præmium følelse. Rattet er beklædt med det fineste læder og byder på en unik detalje i den Ferrari inspirede start-knap, der antænder den ægte Alfa Romeo kærlighed ved hver køretur.


 

YDRE

 

Den nye Alfa Romeo Giulia er resultatet af 106 års stræben efter at skabe automobile mesterværker. Det ydre design bygger på en troværdig evolution af ikonisk Alfa Romeo design, både hvad angår teknologi og stil. Den velkendte trekantede frontgrill tiltrækker alle Alfa Romeo entusiaster med sin V-form og muskuløse linjer, som indikerer de kræfter, der gemmer sig i den nye Giulia.

 

Udformningen af den nye Giulia Quadrifoglio er dramatisk, men er blevet skabt fri for unødvendige drama. Designet tilgang er lige så sensuel og ihærdige og afspejler hver vekselvirkning mellem føreren og beskueren af skønheden i Alfa Romeo. The New Giulia Quadrifoglio har en stærk identitet, kendetegnet ved væsentlige træk: de "trefligede" gitter (måske den mest markante næse design i den automotive verden), den aggressive hætte design og sider forbedret med prominente beltlines.

 

Som med alle større Alfa Romeo, dette er en væsentlig skønhed. Baghjulstræk og en perfekt 50/50 balance har skabt et layout med et cockpit understøttet på bagsiden, en lang front hætte og en meget bred front panel. Intet er overflødigt: alt er umiskendeligt Alfa Romeo.

INTERIØR

 

Kabinen i den nye Alfa Romeo Giulia er skabt til at sætte føren af bilen i centrum for alle ergonomiske features. Instrumentbrættet, speedometeret, gearboksen og det innovative rat med inspiration fra Ferrari er skabt til at forbedre køreoplevelsen. Det føren vil opleve er de premium kvalitetsmaterialer og det minimalistiske, men stadig rafinerede, tilgang til design. I den nye Giulia er ingen detajler overladt til tilfældighederne, men stræber efter at skabe hamoni mellem mand og maskine.


Verdens mest berømte arkitektoniske bedrifter er altid at finde den rette balance mellem de menneskelige, miljømæssige og strukturelle nødvendigheder. Den nye Giulia er selv et udsøgt produkt af denne forhøjede designfilosofi. Føreren af den nye Giulia er altid i centrum, i et cockpit designet efter samme metode som det ydre: minimalisme, brug af avancerede materialer som fx kulfiber og læder.


Detaljerne er dem af en ægte superbil. De ergonomiske og ultralette Sparco sæder kombinerer teknologi, komfort og sidestøtte.


Rattet, hjem til knappen Rød Alfa tænding, er pakket ind i læder. Ergonomiske kontrol, infotainment og førerplads skabe en perfekt harmoni mellem chauffør og bil for at give fuld kontrol over en unik køreoplevelse, bogstaveligt talt, fra start til slut.